Vakantiepark Zeeland voor alle leeftijden en alle seizoenen

Vakantiepark Zeeland hoort met zijn schitterende bungalowparken bij de top van de vakantieparken in Zeeland. Alleen al zijn fraaie ligging, direct aan het brede strand, maakt alles wel heel bijzonder. Je moet er geen kilometers zeulen met ligstoelen of strandtassen, je loopt gewoon vanuit het park direct het strand op. Sterker nog, met een comfortabel Beach House woon je op het strand. Het is er de ideale plek voor de watersporter, met een surfschool met alle mogelijke infrastructuur naast de deur. Maar ook diegenen die meer willen dan genieten op het strand zitten hier goed op het Zeeuwse Noord-Beveland.

Verken de omgeving vanaf het Zeeuwse vakantiepark

Zowel op als in de onmiddellijke omgeving van het park wachten vele mogelijkheden. Historische stadjes zoals Veere en Zierikzee liggen op wandelafstand. Het Nationale park Oosterschelde is zeker ook een bezoeken waard. Je vindt er prachtige fiets- en wandelroutes en tal van andere activiteiten. Zowel de Oosterscheldekering als het Deltapark Neeltje Jans liggen uitnodigend op je te wachten. Met een rondvaart bekijk je alles vanuit een andere hoek. Een ommetje langs Middelburg weet je zeker ook te bekoren. Zowel op actief gebied als op het vlak van de bezienswaardigheden en de recreatie heeft vakantiepark Zeeland ontzettend veel te bieden.

Ontspanning voor alle leeftijden

Maar ook in het park kom je vaak tijd tekort. Je maakt er gratis gebruik van het zwembad en neemt gratis deel aan alle sport- en entertainmentactiviteiten. Je geniet er van alle nodige infrastructuur om er te bowlen, te minigolfen en te squashen. Na afloop van de geleverde inspanningen is het heerlijk bekomen bij een lekker hapje en een verfrissend drankje in de sfeervolle cafétaria. Kinderen voelen er zich zeker onmiddellijk thuis. Voor hen is er de speciale Chill Zone, de kidsclub, een attractieve speeltuin, tafeltennis en recreatieruimte. Kinderen spelen wat graag samen met Koos Konijn, of leven zich uit op de trampolines. Een verblijf in een vakantiepark Zeeland is dus zeker geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Sfeervolle en comfortabele accommodatie

En ook op het vlak van de beschikbare accommodatie moet je je zeker geen zorgen maken. Je hebt er de keuze uit vrijstaande chalets en bungalows, 2 onder 1 kap bungalows, familievilla’s en de beach houses op het strand. En er is ook nog de camping met compleet ingerichte wigwams, camper- en kampeerplaatsen. Alle accommodaties zijn er comfortabel ingericht en sommige hebben zelfs direct uitzicht op het strand. Sommige van deze accommodaties beschikken zelfs over een eigen bubbelbad en- sauna om het vakantiegevoel nog te versterken. Heb je geen zin om te koken? Dan kun je terecht diverse eetgelegenheden op bezoek je het nabijgelegen Kamperland.

Geef een reactie