Snel een auto nodig? Ga voor shortlease

We hebben allemaal vervoer nodig. Van en naar werk, school, de supermarkt of vakantie. Een auto is dan heel handig. Soms heb je die gewoon nodig voor een langere of een korte tijd. Met een shortlease contract is dat allemaal mogelijk. In deze blog vertel ik je meer over deze vorm van over een auto beschikken.

Wat is een shortlease contract?

Een shortlease contract is een leencontract voor het gebruik van een auto. Niet voor iedereen is het mogelijk om een auto te kopen of is het niet nodig. Bijvoorbeeld als je een starter bent of zzp’er of als je van de baas een auto van de zaak krijgt voor zakelijke reisjes. Een shortlease contract is heel vrij. Je kan zelfs maandelijks opzeggen. Daarom is het ook makkelijk om een auto te regelen, en voel je je voor de verandering vrij binnen een contract, wie had dat gedacht? Met een auto shortlease contract kan je eigenlijk zelf kiezen wanneer je rijdt en het is dus speciaal voor werknemers, zzp’er en starters. Hierdoor worden de mogelijkheden voor iedereen opengezet.

Wat zijn je opties?

Zoals ik al zei, maakt het contract je heel vrij. Wat betreft het soort auto’s is er ook veel keus, zeker als je een contract sluit bij Dealerleasing. Over Dealerleasing vertel ik zo meer. Maar je opties zijn sowieso bij hen want je kan een auto leasen zonder BKR. Dit bepalen zij per situatie zelf maar het wordt dus nooit meteen uitgesloten. Wil je een auto voor de zakentripjes die je wekelijks moet maken of de klantenbezoeken die nu toch wel veel aantikken? Of wil je een auto omdat je er één nodig hebt aangezien je net je eigen huisje hebt gekocht en het geld op is. Harde werkers zijn we allemaal en daarmee verdienen we ook allemaal ruime opties, Dealerleasing biedt die door middel van een shortlease contract, wie je ook bent en waar je het ook voor nodig hebt.

Dealerleasing als bedrijf

Dealerleasing is een bedrijf dat in deze shortlease contracten voorziet. Je kan hier redelijk vlot een auto regelen, dus als je ‘m snel nodig hebt of er snel vanaf wilt, kan dat allebei. Omdat je dus ook kan auto leasen zonder BKR, zie je dat het bedrijf eerlijk handelt en iedere situatie op zich bekijkt en dit niet zomaar uitbesteedt of meteen uitsluit. Je hebt met een shortlease contract van Dealerleasing de vrijheid en beschikking over een auto naar hoe dat jou uitkomt.

Geef een reactie