Heerlijke vakanties voor tussendoor

Het duurt nog een hele poos voordat het weer zomer is. En aangezien de zomer gelijk staat aan vakantie in Nederland vond ik het tijd voor een blog hierover. Vakantie is immers niet enkel toegestaan in de zomermaanden. En ik vind dat we af moeten van het idee dat we alleen dan op vakantie kunnen gaan. In deze blog bespreek ik dan ook super leuke vakanties die niet seizoengebonden zijn. Lees je mee?

Op de camping

Voor veel mensen is de camping een plek voor families. Dat klopt maar ook voor mensen die alleen reizen of voor stellen zijn campings heel leuk. Je kan in Nederland blijven maar ook naar een andere bestemming reizen zoals Italië. Kies bijvoorbeeld voor de norcenni girasole club. Deze camping ligt in het hart van de Chianti streek in de Toscane. Omringd door prachtige natuur en cultuur en rijk aan een zwembad met glijbanen. Ideaal voor een weekje ertussen uit. Iedereen heeft het naar zijn of haar zin. Er is iets voor jong en oud. Het is de ideale optie wat betreft reizen en budget. Zeker in het laagseizoen is het niet te duur, en je bent toch even weg van alles. Dat voelt vooraf al als een perfect gebalanceerde vakantie en daar kom je dan ook weer vrolijk van thuis.

Op wekenlang avontuur

Wanneer je liever een grote vakantie boekt maar niet tot de zomer wilt wachten, kan dat natuurlijk ook. Wanneer je niet aan schoolvakanties vastzit, is dit juist handig om te doen want in het laagseizoen zijn de prijzen, je raadt het al, laag! Ga voor een rondreis door Azië of werk gedurende een aantal weken je bucketlist af. Er is immers geen vaste tijd om de dag te plukken en van het leven te genieten. Iedere dag is een nieuwe dag vol avontuur.

Op de thuisbasis

Als je niet ver wilt reizen of daar simpelweg het budget niet voor hebt, kan je er ook voor kiezen om een vakantieweek thuis in te richten. Neem een week vrij, plan enkel dingen die jouw ontspanning bieden en waar je plezier uithaalt en voor je het weet, sta jij weer helemaal fris en opgeladen op de werkvloer. En daar hoef je echt niet voor op de zomer te wachten.
Het motiveert om ergens naar uit te kunnen kijken. Een vakantie die in zicht is, is zo’n motivatie ding. Twee keer per jaar een weekje totale ontspanning is dan ook helemaal geen overbodigheid.

Geef een reactie